Haveanlæg og ny terrasse i Taastrup og øvrige byer i Storkøbenhavn

DØGNVAGT

Kloakservice 24/7: Kompetent service døgnet rundt! 20 98 71 66

Få anlagt haveanlæg og terrasse, hvor du har lyst til at være hele året

​Det er vigtigt for ens velvære at have et haveanlæg og en terrasse, hvor man har lyst til at opholde sig og bruge meget tid.

Hos Sydkystens Brolægning & Kloak A/S kan vi hjælpe dig med at skabe sådan en have. Det er lige meget, om du er haveentusiast og elsker at gå og nusse i haven, eller helst vil have et haveanlæg, der passer sig selv.

Vi udfører haveanlæg uden vedligeholdelse

​Hvis du er en stor haveentusiast, har du sikkert masser af ideer til, hvordan du gerne vil have, at din have eller terrasse skal være. Så lytter vi til alle dine ideer og kan selvfølgelig komme med gode råd.

Hvis du ikke ved så meget om haver, men egentlig helst vil have et haveanlæg, der kan passe sig selv, har vi mange års erfaring, som du er meget velkommen til at trække på. Vi kan lave en have, der næsten ikke kræver vedligeholdelse.​

Kontakt os for gratis tilbud på  haveanlæg og terrasse

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for råd eller vejledning i forhold til, hvordan vi kan lave dit haveanlæg eller din terrasse. Ring på telefon 20 98 71 66 eller skriv i formularen til højre.

årets håndværker

Vinder 2019

Nomineret og finalist til Årets Håndværker i
2017 og 2018

Sådan arbejder vi ifm. haveanlæg og terrasser

Når vi skal i gang med at lave et haveanlæg eller en terrasse, gennemgår vi altid projektet i samarbejde med dig. Det kan være, om der er træer, der skal fældes eller beskæres, opgravning og havearkitektur. Ud fra det udarbejder vi en skitseplan og giver et bud på en pris.

Derefter gennemgår vi sammen skitseplanen og pristilbuddet for at være sikre på, at du er med på de ændringer, der kommer til at ske med dit haveanlæg eller din terrasse.

Når vi gennemgår planen, er det selvfølgelig også muligt for dig at få lavet ændringer i den. Når du har godkendt skitseplanen og tilbuddet, kan vi gå i gang med arbejdet på dit haveanlæg eller din terrasse.

Få hjælp til valg af sten til din terrasse eller haveanlæg

Vi vejleder dig gerne, når du skal vælge sten til terrassen eller haveanlægget. Ligeledes er vi også behjælpelige, når du skal tage stilling til mønsteret.

Vi har mere end 20 års erfaring, som vi trækker på.

Vi samarbejder med mange af de førende producenter af belægningssten, og kan derfor både stå for indkøb og levering.

Læs mere om kvalitetssten h​er.

Frandsens Cementstøberi

10 års garanti
Autoriseret Kloakmester
22 års erfaring

Indhent tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Anmeld Håndværker

Vi vægter høj kvalitet og god service i alt, hvad vi foretager os. Vi forlader altså ikke en opgave før du er tilfreds.

Se bl.a. hvad vores tidligere kunder skriver om vores service.

Galleri

© Copyright - Sydkystens Brolægning & Kloak