Kloakservice 24/7
Kompetent service døgnet rundt! 

 10 års garanti

 Autoriseret Kloakmester

 20 års erfaring

Hos os arbejder vi ud fra missionen om at aflevere høj kvalitet.
Derfor giver 
vi 10 års garanti på alt udført arbejde

Effektiv kloakrensning og kloakspuling på Vestegnen

Kloakrensning og kloakspuling giver rene kloakrør

Hvis din kloak er stoppet, kan vi udføre en kloakrensning eller kloakspuling af den. Efterfølgende vil den kunne bruges igen. Som regel vil det være en god ide at få lavet en TV-inspektion i forbindelse med kloakrensningen eller kloakspulingen, så vi kan konstatere problemet.

Døgnservice til alle kloakopgaver

Hos Sydkysten Brolægning & Kloak har vi døgnservice, så du altid kan kontakte os hvis du har problemer med din kloak, omend det er kloakrensning eller kloakspuling eller en helt tredje opgave. Som regel er problemer med kloakken ikke noget, der kan vente. Vi rykker derfor ud på alle tider af døgnet, hvis du har brug for det.​

En kloakrensning og kloakspuling er ikke altid nok, hvis der for eksempel er skader på rørene, rørbrud, forskudte samlinger eller løse genstande i kloakken, der bliver ved med at få den til at stoppe.

Kontakt os omkring kloakrensning og kloakspuling

Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning om kloakrensning og kloakspuling, der du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 98 71 66 eller på i formularen.

Husk, at du kan ringe hele døgnet, og at vi kører ud til alle byer på Vestegnen.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din kloakopgave.

Nomineret til Årets Håndværker

2017 

2018 

2019

2020

Læs mere om hvordan man kårer årets håndværker her

TV-inspektion kræver en kloakspuling først

Hvis du skal have lavet en TV-inspektion af din kloak, vil vi altid skulle lave en kloakrensning og kloakspuling først. En TV-inspektion udføres nemlig altid i et rent kloakrør.

En kloakrensning og kloakspuling er ikke altid nok, hvis der for eksempel er skader på rørene, rørbrud, forskudte samlinger eller løse genstande i kloakken, der bliver ved med at få den til at stoppe.

Rotter i kloakken?

Det kan også være, at du har problemer med rotter. Her vil en TV-inspektion også kunne vise, om der er rotter eller tegn på rotter i kloakken. Men igen vil det være nødvendigt at lave en kloakrensning eller kloakspuling først.

Vi er Autoriseret Kloakmestre med 20 års erfaring, og håndterer stort set alle kloakopgaver i hele Storkøbenhavn.

Læs mere her

Få foretaget en TV-inspektion f.eks. ved stoppet kloak, tegn på rotter eller forud for renovering af kloakken. 

Læs mere her

Skal du have lagt fliser? Få inspiration af vores kompetente brolæggere med mere end 20 års erfaring inden for branchen.

Læs mere her