Omfangsdræn til at undgå vand i kælderen

DØGNVAGT

Kloakservice 24/7: Kompetent service døgnet rundt! 20 98 71 66

Etablering af omfangsdræn sikrer bygninger mod fugt og skimmelsvamp

Autoriseret Kloakmester

Som vi alle ved, regner det en del i Danmark, hvorfor det er vigtigt med et ordentligt omfangsdræn. Drænet rundt om huset skal kunne lede regnvandet væk fra ens bygning, så man undgår vand i kælderen. Ikke bare så bygningen ikke bliver oversvømmet, men også så der ikke over længere tid kommer fugt i bygningen. Det kan nemlig udvikle sig til skimmelsvamp.

Sydkystens Brolægning & Kloak er Autoriseret Kloakmester og har mere end 20 års erfaring i kloakarbejde af enhver art.

​Hvorfor få etableret et omfangsdræn?

Skimmelsvamp er meget sundhedsskadeligt. Det er derfor en fordel at have omfangsdræn rundt om både beboelse og erhvervsbygninger, så både beboere og medarbejdere er sikret mod, at der kommer skimmelsvamp.​

I forbindelse med omfangsdrænet tilbyder vores kloakmester at udføre en fugt- og varmeisolering på den udvendige del af væggen. Ved at fugt- og varmeisolere dit hus sikrer du ikke kun dit hus mod fugt, du opnår også en energiforbedring, der kan mærkes på varmeregningen.

Kontakt os for en pris på omfangsdræn til kælderen

Har du spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud på etablering af omfangsdræn, er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 98 71 66 eller via formularen.

årets håndværker

Vinder 2019

Nomineret og finalist til Årets Håndværker i
2017 og 2018

Led vandet til jeres egne brønde

Vi har mange års erfaring i at lave omfangsdræn. Drænet forbedrer kælderens konstruktion og en fugtisolering vil beskytte bygningen udvendigt. Det laves ved, at man laver en udgravning hele vejen rundt om bygningen.

Med et omfangsdræn bliver vandet ledt væk fra jeres bygninger og til jeres brønde. Vi beskytter drænledningen med et filterelement, og derefter fylder vi udgravningen op med stenmaterialer således at fugt/vandet bortledes hurtigt og nemt, til omfangsdrænet.

Regulering af terrænet sikrer at drænet virker bedst muligt

Når vi har lagt et dræn rundt om huset, laver vi en regulering af terrænet deromkring. Det er med til yderligere at fugtsikre bygningen og gør, at dit omfangsdræn virker optimalt.

Vi regulerer terrænet ved at lave et fald fra bygningen i mindst 3 meters bredde. Det sikrer, at vandet ledes ordentligt væk fra bygningen.

10 års garanti
Autoriseret Kloakmester
22 års erfaring

Indhent tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Anmeld Håndværker

Vi vægter høj kvalitet og god service i alt, hvad vi foretager os. Vi forlader altså ikke en opgave før du er tilfreds.

Se bl.a. hvad vores tidligere kunder skriver om vores service.

Galleri

© Copyright - Sydkystens Brolægning & Kloak