TV-inspektion af din kloak

DØGNVAGT

Kloakservice 24/7: Kompetent service døgnet rundt! 20 98 71 66

TV-inspektion når kloakken er stoppet

TV-inspektionen kan laves i forbindelse med en stoppet kloak eller forud for en renovering af kloakken. Det er også muligt at se, om der skulle være rotter eller tegn på rotter i kloakken. Læs om rottebekæmpelse her.

Det er med en inspektion nemt at se, om der er noget, der sidder og blokerer i kloakken, og hvordan kloakkens generelle tilstand er.​

Certificeret TV-operatør

Sydkystens Brolægning & Kloak A/S er certificeret af kloakmestrenes TV-inspektions ordning til at udføre TV-inspektion af kloak. En certificeret TV-operatør sikrer dig et professionelt og kompetent udført stykke arbejde.​

Kontakt os omkring kloakinspektion

Hvis du har spørgsmål , brug for råd og vejledning, eller simpelthen bare brug for hjælp, fordi du har en stoppet kloak, kan du altid ringe til os på 20 98 71 66 eller skrive en mail i formularen.

årets håndværker

Vinder 2019

Nomineret og finalist til Årets Håndværker i
2017 og 2018

Stoppet kloak – hvad gør jeg?​

Vi starter selvfølgelig altid med at lave en kloakspuling, så kloakken ikke er stoppet mere. Det gør det også muligt at gennemføre kloakinspektion efterfølgende.

Ved TV-inspektion kigger vi på, om der skulle være løse genstande i kloakken, sætningsskader, rørbrud, forskudte samlinger, rotteskader eller andet, der kan være årsag til, at din kloak er stoppet. Når vi kender grunden bag tilstoppelsen, er det nemmere for os at gå ned og udbedre det – hurtigt og effektivt.

Forsikring og kloakinspektion

Vi har mange års erfaring i kloakinspektion. Vi kan derfor også rådgive dig i forbindelse med skadesanmeldelsen til dit forsikringsselskab i forhold til kloakskaderne.

Hvis det er din forsikring, der har bedt dig om at få foretaget en TV-inspektion af din kloak, udarbejder vi en rapport som sendes til forsikringsselskabet​.

10 års garanti
Autoriseret Kloakmester
22 års erfaring

Indhent tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Anmeld Håndværker

Vi vægter høj kvalitet og god service i alt, hvad vi foretager os. Vi forlader altså ikke en opgave før du er tilfreds.

Se bl.a. hvad vores tidligere kunder skriver om vores service.

Galleri

© Copyright - Sydkystens Brolægning & Kloak