Kloakservice 24/7
Kompetent service døgnet rundt! 

 10 års garanti

 Autoriseret Kloakmester

 20 års erfaring

Hos os arbejder vi ud fra missionen om at aflevere høj kvalitet.
Derfor giver 
vi 10 års garanti på alt udført arbejde

Effektiv rottebekæmpelse af en Autoriseret Skadedyrsbekæmper

Har du rotter i afløbet?

Noget af det værste, der kan ske som husejer, er, at man får uindbudte gæster. Ikke dem, der bliver for længe og bliver ved med at ville have en kop kaffe mere, men rotter. Rotter er nemlig et rigtigt irriterende bekendtskab at gøre. Når de først har fundet ud af, hvor hyggeligt der er i dit hjem, vil de nemlig helst ikke derfra igen. Vores rottebekæmpelse handler derfor om at forhindre rotten i overhovedet at finde ud af, hvor du bor. 

Er du i tvivl, om du har rotter i kloakken, kan det være en god idé at få foretaget en TV-inspektion for at klargøre, hvorvidt det er tilfældet eller ej.

Autoriseret Skadedyrsbekæmper

Sydkystens Brolægning & Kloak er Autoriseret Skadedyrsbekæmper. Vi har mange års erfaring inden for rottebekæmpelse. Det er vigtigt at bekæmpe rotter, da rotter udover at være irriterende og ulækre, kan være sundhedsskadelige. Rotter lever i kloakker og afløb og har derfor en masse bakterier på sig, som det ikke er godt at få ind i huset.​

Kontakt os omkring rottebekæmpelse

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du slipper for at få rotter i dit hus, eller på anden måde har brug for råd eller vejledning om rottebekæmpelse, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi giver også et uforpligtende tilbud på effektiv rottebekæmpelse - ring til 20 98 71 66 eller skriv via formularen.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din kloakopgave.

Nomineret til Årets Håndværker

2017 

2018 

2019

2020

Læs mere om hvordan man kårer årets håndværker her

Afløbet er det vigtigste sted for rottebekæmpelse

Vores rottebekæmpelse går primært ud på at opsætte et rottestop i brønden ude i skellet. På den måde kan rotterne ikke kravle fra det offentlige afløbssystem til din bolig. Rottestopperen er en nem og billig løsning.

Det vil typisk være et rør, hvor der er en luge, der åbner udad, når der kommer spildevand inde fra huset. Det at lågen åbner udad, gør at rotten ikke kan komme ind. Rotter er nemlig heldigvis ikke så kloge endnu, at de har fået ud af at åbne lugen. Rottestopperen er derfor en effektiv rottebekæmpelse i forhold til at forhindre rotter fra afløb og kloak.


På grund af den milde vinter trives rotterne i bedste velgående - Se mere her.

Vi er Autoriseret Kloakmestre med 20 års erfaring, og håndterer stort set alle kloakopgaver i hele Storkøbenhavn.

Læs mere her

Få foretaget en TV-inspektion f.eks. ved stoppet kloak, tegn på rotter eller forud for renovering af kloakken. 

Læs mere her

Skal du have lagt fliser? Få inspiration af vores kompetente brolæggere med mere end 20 års erfaring inden for branchen.

Læs mere her