Kloakservice 24/7
Kompetent service døgnet rundt! 

 10 års garanti

 Autoriseret Kloakmester

 20 års erfaring

Hos os arbejder vi ud fra missionen om at aflevere høj kvalitet.
Derfor giver 
vi 10 års garanti på alt udført arbejde

Effektiv TV-inspektion af din kloak

TV-inspektion når kloakken er stoppet

TV-inspektionen kan laves i forbindelse med en stoppet kloak eller forud for en renovering af kloakken. Det er også muligt at se, om der skulle være rotter eller tegn på rotter i kloakken.

Det er med en TV-inspektion nemt at se, om der er noget, der sidder og blokerer i kloakken, og hvordan kloakkens generelle tilstand er.​

Certificeret af kloakmestrenes TV-inspektions ordning

Sydkystens Brolægning & Kloak er certificeret af kloakmestrenes TV-inspektions ordning til at udføre TV-inspektion af din kloak. En certificeret TV-operatør sikrer dig et professionelt og kompetent udført stykke arbejde.​

Kontakt os omkring TV-inspektion

Hvis du har spørgsmål til vores TV-inspektion, brug for råd og vejledning, eller simpelthen bare brug for hjælp, fordi du har en stoppet kloak, kan du altid ringe til os på 20 98 71 66 eller skrive en mail i formularen.

Få altid udført en certificeret TV-inspektion forud for et huskøb​ - Klik her

Indhent tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din kloakopgave.

Nomineret til Årets Håndværker

2017 

2018 

2019

2020

Læs mere om hvordan man kårer årets håndværker her

Stoppet kloak – hvad gør jeg?​

Vi starter selvfølgelig altid med at lave en kloakspuling, så kloakken ikke er stoppet mere. Det gør det også muligt at gennemføre TV-inspektionen efterfølgende.

Ved TV-inspektion kigger vi på, om der skulle være løse genstande i kloakken, sætningsskader, rørbrud, forskudte samlinger, rotteskader eller andet, der kan være årsag til, at din kloak er stoppet. Når vi kender grunden til, at din kloak stopper til, er det nemmere for os at gå ned og udbedre det – hurtigt og effektivt.

Forsikring og TV-inspektion​

Vi har mange års erfaring i at lave TV-inspektion af kloakker. Vi kan derfor også rådgive dig i forbindelse med skadesanmeldelsen til dit forsikringsselskab i forhold til skaderne på din kloak.

Hvis det er din forsikring, der har bedt dig om at få foretaget en TV-inspektion af din kloak, udarbejder vi en TV-inspektionsrapport, som sendes til forsikringsselskabet​.

Vi er Autoriseret Kloakmestre med 20 års erfaring, og håndterer stort set alle kloakopgaver i hele Storkøbenhavn.

Læs mere her

Få foretaget en TV-inspektion f.eks. ved stoppet kloak, tegn på rotter eller forud for renovering af kloakken. 

Læs mere her

Skal du have lagt fliser? Få inspiration af vores kompetente brolæggere med mere end 20 års erfaring inden for branchen.

Læs mere her