Kloakservice 24/7
Kompetent service døgnet rundt! 

 10 års garanti

 Autoriseret Kloakmester

 20 års erfaring

Hos os arbejder vi ud fra missionen om at aflevere høj kvalitet.
Derfor giver 
vi 10 års garanti på alt udført arbejde

Få etableret et omfangsdræn

Omfangsdræn sikrer bygninger mod fugt og skimmelsvamp

Som vi alle ved, regner det en del i Danmark. Det er derfor vigtigt at have et ordentligt omfangsdræn, der kan lede regnvandet væk fra ens bygning. Ikke bare så bygningen ikke bliver oversvømmet, men også så der ikke over længere tid kommer fugt i bygningen. Det kan nemlig udvikle sig til skimmelsvamp.

Sydkystens Brolægning & Kloak er Autoriseret Kloakmester og har mere end 20 års erfaring i kloakarbejde af enhver art.

​Hvorfor få etableret et omfangsdræn?

Skimmelsvamp er meget sundhedsskadeligt. Det er derfor en fordel at have omfangsdræn rundt om både beboelse og erhvervsbygninger, så både beboere og medarbejdere er sikret mod, at der kommer skimmelsvamp.​

I forbindelse med omfangsdrænet tilbyder vores kloakmester at udføre en fugt- og varmeisolering på den udvendige del af væggen. Ved at fugt- og varmeisolere dit hus sikrer du ikke kun dit hus mod fugt, du opnår også en energiforbedring, der kan mærkes på varmeregningen.

Kontakt os omkring omfangsdræn i kælderen

Har du spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud på etablering af omfangsdræn, er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 98 71 66 eller via formularen.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din kloakopgave.

Nomineret til Årets Håndværker

2017 

2018 

2019

2020

Læs mere om hvordan man kårer årets håndværker her

Led vandet til jeres egne brønde med omfangsdræn

Vi har mange års erfaring i at lave omfangsdræn. Drænet forbedrer kælderens konstruktion og en fugtisolering vil beskytte bygningen udvendigt. Det laves ved, at man laver en udgravning hele vejen rundt om bygningen.

Med et omfangsdræn bliver vandet ledt væk fra jeres bygninger og til jeres brønde. Vi beskytter drænledningen med et filterelement, og derefter fylder vi udgravningen op med stenmaterialer således at fugt/vandet bortledes hurtigt og nemt, til omfangsdrænet.

Regulering af terrænet sikrer at omfangsdrænet virker bedst muligt

​Når vi har lagt et omfangsdræn hele vejen rundt om bygningen, laver vi en regulering af terrænet rundt om den. Det er med til yderligere at fugtsikre bygningen og gør, at omfangsdrænet virker optimalt.

Vi regulerer terrænet ved at lave et fald fra bygningen i mindst 3 meters bredde. Det sikrer, at vandet ledes ordentligt væk fra bygningen.

Vi er Autoriseret Kloakmestre med 20 års erfaring, og håndterer stort set alle kloakopgaver i hele Storkøbenhavn.

Læs mere her

Få foretaget en TV-inspektion f.eks. ved stoppet kloak, tegn på rotter eller forud for renovering af kloakken. 

Læs mere her

Skal du have lagt fliser? Få inspiration af vores kompetente brolæggere med mere end 20 års erfaring inden for branchen.

Læs mere her